SUMMER FEELING


Ny header :*

Föresten, har ni sett mina nya header som finaste Julia har gjort? Kolla hennes blogg - http://www.funkis.blogg.se :)
Snart ändras designen och lite mer saker, så håll ut! Puss!


Smile to the world, never let the world bring you down.

Hej alla fina! Förlåt för ingen mer uppdatering igår på eftermiddagen men nätverket här är verkligen sämst om man inte vill sitta ute på en sten som jag gör nu :)
Min dag igår var grym, först kom vi fram till landet, åkte och handla och myste bara. Idag vet jag inte vad vi ska göra? Kanske åka till lager 157 och kolla lite kläder och bara ta det lugnt. Men hoppas er dag igår var bra och hoppas ni får en bra dag idag! Går inte att ladda upp bilder :/ puss ❤


Boktips ;)

Yes, jag brukar inte läsa men "jag saknar dig" är typ den bästa boken jag har läst. Jag tycker boken är bättre än filmen. Nån som har läst den? Puss


You have my number, so call me maybe.

Tja, sitter i bilen med familjen och dunkar musik påväg till landet :)
Det tar typ 1 och en halvtimme att åka till landet så jag kanske bloggar en gång till under resan, annars hörs vi senare! Puss!


Jag har varit överallt, och nu hittade jag till dig.

Hej finaste ni! Förlåt för att jag inte bloggade en sista gång igår kväll men jag deckade i soffan med kläderna på och allt, var skit trött. Så vid halv 2 gick jag in och la mig sängen så jag vaknade halv 9, har preci duschat, ska packa, äta frukost sen åker vi till landet :)
Ska försöka blogga så bra som det går. Hoppas ni får en bra dag! Puss!


Myskväll med familjen


Svar på gullig kommentar!

- jag hittade din blogg och jag måste bara säga att du är en av de finaste människorna jag sett, utsidan och insidan! Hela du är som en ögonsten, kram!

Fick denna kommentar ovanför inskickad av tyvärr anonym, så om du ser detta kommentera gärna med ditt namn. Grymt gullig kommentar som gjorde min kväll. Puss! ❤


When I say that I love you, I mean it.

Hej alla därute! Har varit ute och tagit en fika med mina fosterföräldrar och varit ute med hunden. Snart ska vi åka till ikea och köpa typ ute möbler till landet. Imorrn åker vi föresten till landet. Så hoppas på att kunna blogga halvtbra iallafall, annars blir det väl några tidinställda :) 
Men hoppas ni får en bra kväll! Kisses! 



Egooooobost


Ge aldrig upp hoppet, vad det än gäller.

Hej finaste! 
Kom hem för en timme sen kanske (?) 
Ska snart ut igen, innan satt jag ett bra tag och pratade med min mami i tele och åt "mellis" :) 
Jaja, hoppas ni har gillat uppdateringen idag! Vi hörs sen. Kisses! ♥


Matte -

Tja! Sitter på mattelektion, fett me chill, slutar snart, yeeeeeey. haha jaja puss! 



Lunch nu -


Låttips <3


Veckans blogg! ♥


Ja, veckans blogg är Alice urgullig blogg, hon är helt underbar och är duktig på att blogga! Klicka på bilden för att komma till hennes blogg :*

Ångra aldrig något du har gjort, för i just det ögonblicket var det de du ville.

Tja, hej, godmorgon. Vakna vid halv 7, gick upp fem över istället :) 
Börjar fem över 9, sköönt. Första lektion NO sen typ svenska, matte mm iallafall, slutar 5 över 2, ska antagligen till wasa sen hem för att packa tills imorrn. Idag kommer det bli grym uppdatering, veckans blogg kommer upp, låttips mm.
PuSS! ♥



All you see in darkness, is your shadow.

Hej finaste ni! Förlåt för halvbra uppdatering idag, har haft fullt upp idag, och roligt :) 
Först var det såklart skola sen efter skolan tagga jag till wasa, sen hem till tvillingarna. Jag, Saga och tvillingarnas mamma gick ut på stan och köpte presenter åt deras bror. Sen efter det åkte vi tillbax till Odenplan och gick och handla mat, sen gick vi hem till tvillingarna och lagade middag sen kom Ina och Signe, vi gjorde inget speciellt. Sen vid halv 7 var jag hemma och har precis drukit upp min smoothie och håller på att pluggar lite :) Så, ska sluta skriva så ni inte behöver läsa en bibel, haha men hoppas ni har haft en bra dag! Pussssss! ♥

Hang out in wasa.

Tjeeeeeeeeeenare! Sitter i wasa, intresseklubbnen antecknar? Nej men hejdöööööööööööö.


Matte -


Dont let no one bring you down.

Hej, det va inte längesen. Men ville bara säga tack ALLA fina som har kommenterat och sagt massor med fina saker till mig, det betyder verkligen. Ja, bara det ja ville säga. Puss! ♥


Ny dag, nya andetag, nya steg.

Vakeeeen nu! Idag är det ju torsdag, rätt skön dag. Dagen innan fredag som är dagen innan helg, lite chill sådära. Skoldagen börjar med Svenska, rätt ok. Slutar 5 över 3, kommer antagligen träffa nån, sen hem och plugga. Men hoppas ni får en bra dag! Hörs under dagen, puss! ♥


Varför få så mycket kritik för sin vikt?

Anonym om Born to be somebody -:
Jag kallar vem jag vill tjock. Se på henne, fetto-bröst. Daller-rumpa. Ko-ben, hennes mage hänger säkert utanför. Brukar inte direkt kolla på hennes mage när vi ses. Men det är min åsikt. Sen kan du ha dina egna. 
Hon borde fan börja banta. Melina ett tips, gå in på http://nuvoryn.se/?gclid=CLSozqrA0K8CFQJYmAodVAK3Eg
En bra sida som hjälper dig att gå ner i vikt!



Jag menar, varför hacka ner på andra sådär? Varför klaga på andra utseende överhuvudtaget? Om du tycker någon inte ser så bra ut, håll det för dig själv. Visst, jag har också slängt ut mig någongång typ och sagt "Gud vad ful hon/han är" men att skriva det till någon kan såra mer än vad alla tror. Vi är skapade som vi ser ut, vi kan ju inte exempel fila ner höftbenen, ellerhur? Och va inte alltid säker på att allt är fett på andras kroppar, jag säger inte att jag har värsta musklerna men min kropp är inte bara gjord av fett. 
Tänk istället på dom tänker så varje dag "Gud vad jag är tjock" "Gud vad ful jag är i dom här kläderna", man ska väl försöka hjälpa andra och inte trycka ner dom, eller vad är en vän till för? Tänk på allt ni säger varje dag, det kan verkligen såra mer än vad ni kanske menar. Och jag säger inte att jag är perfekt och inte har gjort något fel för jag har gjort fel. Men ändå. Varför ens lägga ner tid på att kritisera folk på ett negativt sätt?

Stark är den som vågar visa sina känslor.

Hej alla! Kom hem vid halv sju. Innan var jag hemma hos tvillingarna, och innan de var jag i wasa parken med fint folk. Snart ska jag ut och springa, duscha och plugga. Har inga läxor tills imorrn men kan ju alltid börja på dom tills på fredag :) 
Vet att det inte har varit toppen uppdatering idag men imorrn blire bra. Hoppas ni har haft en bra dag. Vi hörs, puss! ♥



Please, see what I see.

Hej fina! Jag har varit hemma sen sex, då följde Saga och Signe med mig hem. Vi gjorde inte så mycket. Gick ut med hunden, läste högt. Haha nolifes. Whatever, vid sju stack dom hem och skulle äta sen vid halv åtta kom Saga till mig och igen och hämtade sin mobil som hon hade glömt här hos mig. Och nu har jag precis pluggat klart :) 
Snart ska jag äta middag, tror jag. Och är inte säker på att det blir nån toppen uppdatering imorrn för jaaa, jag har typ data förbud, vet inte varför så fråga inte varför. Jaja, ha en bra kväll och hoppas ni har haft en toppen dag! Puss! ♥



Svar på två kommentarer

Anonym om Born to be somebody -:
Jävla fula tjockis

SVAR: okej, vem är du? Varför använde du inte ditt namn? 



- elin - blogg designer om Born to be somebody -:
Kolla in mina tävlingar, vinn en design & veckans blogg! Säljer även designer! :)

SVAR: Okej, visst kollar din blogg nu! :)

Jag kommer alltid vara en superhjälte, föralltid.


Du gjorde min dag, för att inte låta dom andra förstöra den.

Hej finaste läsare! Nu sitter jag på lunchen med tjejerna :) 
Efter lunchen har vi NO, biologi då. Sen matte, sen svenska, sköönt. Efter skolan, vad ska jag göra då? Vet faktiskt inte, kanske va i wasa sen gå hem, fixa lite saker. Hoppas ni får en bra dag! Kisses bitches! ♥

Sa nån normal?

Born to be somebody -


Lev farligt, dö ung. Kom till helvetet som en kung.

Tja! Vakna för nån timme sen, vid sex typ. Är helt död, halsen är fuckt up och är fett täpt i näsan, orkar inte, jaja får skylla mig själv. Är fett nervös för utvecklingssamtalet också.. Vet inte varför.. Hehe, men nu ska jag fortsätta och fixa mig. Vi hörs under dagen. Puss! 


Jag växte upp här, tog mitt första steg här, sa mitt första ord och gatan blev min bror.

Hej alla fina! Kom hem för nån stund sen, va ute och promenerade eller vad man säger haha med Saga och prata lite :) 
Nu sitter jag och dricker te och dunkar musik, inte så gott men haha är bara sugen på de, hehe. 
Imorrn slipper jag idrotten, fan. Har utvecklingssamtal, hoppas på att det går bra. Och tror det går bra! :) 
Jaja, ska lägga mig och läsa lite sen sova, så vi hörs imorrn. Puss! 



Katchiiiiiiiing

Ja, som ni märker är jag hemma :) 
Har varit hemma sen halv. Innan var jag i wasa med Victor, Ihab, Saga, Signe, Ina, Klara och Christa, vi chillade bara :) Och innan de var jag, Saga, Signe och Ina hemma hos tvillingarna och chillade där också, haha. Snart ska jag äta sen tvätta och sen ut och springa så vi hörs väl vid 9 igen? 
Hoppas ni haft en bra dag, puss! 


Svar på kommentar :)

Ida om Wasa is the shit.:
fin blogg du har! :)
hoppas du har haft en bra dag!

SVAR: tack Ida, du har också en fin blogg! Min dag har varit grym, hoppas du har haft en lyckad dag :)

Wasa is the shit.


Är i wasa med fina, skriver mer när jag är hemma. Puss Colorful Heart

In the end they'll judge me anyway, so whatever.

Shooooooooooo finisar! 
Nu sitter jag på lunchen med tjejerna. Jag äter inte, är inte så hungrig idag men det är nån röra, ser ut som fisk men vettefan haha. Jaja, bjuder på en bild på mitt nyfärgade hår.. ↓ (mobba inte mitt leende) 

Never trust a pretty girl with an ugly secret.

Vaken nu! Eller har varit ett bra tag, sen 06.00 exakt faktiskt haha. Nu ska jag iallafall börja sminka mig och sen fixa håret :) 
Idag börjar vi 10 över 8 och slutar 20 över 3, faktiskt rätt skönt. Måndagar är min favorit dag... :)
Jaja, hoppas ni får en bra skoldag, hörs. Puss ♥


Lär känna mig bättre - 100 frågor

100 frågor om dig själv
Personligt:
1. ditt fullständiga namn? – Melina Matilda Sinerkoski
2. korrekt ålder? – 12
3. längd? – 154 typ
4. vikt? – 38 kg
5. smeknamn? – Melina, Melli, Milli, Pingvin
6. vart bor du? – Sverige
7. vad gör du på fritiden? – Spelar fotboll, är ute och springer, är med kompisar, familj, shoppar
8. beskriv ditt utseende – mörkljushårig, blåögd och kort :)
9. vad är du mest missnöjd med din kropp? –
10. vad är du mest nöjd med? mina ögonen
11. vad har du för uppfattning om dig själv? – glad,rolig,snäll, söt, bitch (?)
12. vad vill du jobba som äldre? – pooooolis
13. hårfärg? – Mörkbrunt, ljusbrunt och rött.
14. ögonfärg? – blåa
15. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? – jag är klumpig
16. kan du själv säga att du ser bra ut? – ja men inte alltid. Har dåliga dagar.
17. hur mycket bryr du dig om ditt utseende? – ganska mycket
18. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? – naglarna
19. Någon vana? – komma försent till skolan
20. lyckotal? – 5

Vänner/folk:
21. vad heter din bästavän? – har ingen
22. hur många nära vänner har du? – 7
23. anser du dig själv vara ”känd” i ditt område? – vet inte haha
24. vet många personer vem du är? – tror det
25. hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? – maybe, maybe not
26. när var du senast med någon kompis? – idag
27. känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? – nej
28. vem sov du senast hos av dina kompisar? – Saga och Signe
29. vem sov senast hos dig? – Sara.D

Romantik:
30. vill du ha ett förhållande? – ja
31. vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? – spelar ingen roll men helst ingen omogen..
32. är du kär? – JAAAAAAAAAAAAAAAAA
33. tycker någon om dig mer än som vän? – ja
34. är du redo för att satsa på ett förhållande? – har alltid varit ;)
35. hur långt vill du gå med din tjej/kille? – vet inte vill ha något seriöst iallafall
36. tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? – lite, fast insidan är viktigare.
37. vågar du säga ”jag älskar dig” i verkligheten? – säger bara det när jag verkligen menar det
38. skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? – skoja inte, SÅÅÅKLAAAAAAAAART
39. i din klass? – JAAAAAAAAA

Från kram till sex:
40. har du kramat motsatta könet? – ja
41. har du någon gång bara velat gå fram och krama någon? – haha självklart :)
42. har du kramat någon du tycker om inför folk? – Ja
43. har du pussat någon i motsatta könet? – japp
44. har du pussat någon i medsatta könet? – aa
45. har du pussat den du tycker om? – yeeeeeees
46. har du pussat någon inför folk? – jaa
47. kysst någon inför folk? – ja
48. hånglat inför folk? – nej
49. vem var ditt första hångel? – kommer inte ihåg..
50. hur många har du hånglat med under en kväll? - håller mig till en
51. vem är ditt bästa strul? – ingen
52. och vem är ditt senaste förhållande med? Ihab
53. ditt snyggaste hångel? – eh inget
54. skäms du över att hångla inför folk? – beror på.
55. haft sex med någon på offentlig plats? – haha nej
56. haft sex överhuvudtaget? – nej
57. hur gammal var du första gången? – OSKULD
58. hur gammal vill du vara första gången? – händer de så händer det. Ingen aning faktiskt.
59. blivit dumpad efter sex? - OSKULD
60. har någon av det motsatta könet sett dig naken? – nej
61. har du gjort något av detta med de medsatta könet? – fattar inte? Haha..

Tankar & skit:
62. har du någon fobi? – elektrist hår.. Smuts
63. har du någon allergi? – pollen
64. vad tänker du på innan du somnar? – dagen som varit
65. vad är de första du tänker på när du ser en person? – om jag vet vem det är typ

HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!
66. vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? – självklart att höra vad nån tycker eftersom att det är mera personligt.
67. en galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? – myskväll. Men galna kvällar kan vara rätt kul dem också :)
68. vad kommer först, killen eller din bästa vän? – skulle inte kunna välja
69. hur ofta tänker du på killar? - händer ganska så ofta.. Haha.

HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!
70. vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller att någon tycker om dig? -
71. vad kommer först, tjejen eller träningen? -
72. hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat? -
73. runkar du regelbundet? -

vad väljer du?
74. oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? – Icke oskuld 13
75. vänskap eller förhållande? – båda.

76. snyggaste killen/tjejen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen/tjejen i stan med finast personlighet? – han med finaste persoligheten.. Hatar populära killar.

78. vad är sexigast, naket eller underkläder? – underkläder
79. hur gammal är du helst i mellan 7-13? – 13

skulle du?
80. kunna byta liv med någon? – är glad för den jag är så nej.
81. isf vem då? –
82. vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? – testa på saker man inte gjort tidigare haha :)
83. kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? – nej fyfan. Jag är nöjd med månadspengen.
84. kunna sova med en killkompis? - jarå
85. kunna sova ute på vintern? - jadå
86. kunna flytta till ett annat land, vilket isf – beror på om nån jag känner bor där ;)
87. kunna slösa ditt liv på cigaretter & droger för att du mår dåligt? - skulle aldrig göra något sånt dumt. Har mina fina vänner som tröst.
88. anser du dig själv vara en speciell stil? – inte vet jag? Men jag gillar att klä mig i det jag gillar :)
89. vad klär du dig i oftast? – ett par jeans o nån snygg tröja. Men de är olika.
90. tänker du alltid på vad du tar på dig? – ah fast inte när jag är hemma.
91. klär du dig dyrt? – ibland
92. vad kör du på: fashioncorestilen, fjortisstilen, bratstilen, modestilen, vanligt eller något annat? – ni glömde swaggy stilen.;)

senaste 48 timmarna har jag?
93. pussat någon? – nej
94. haft sex? – nej
95. fått en kram av en helt okänd? – nej tror inte de
96. ringt någon? – nej
97. blivit uppringd? – Ja
98. funnit kärleken? – beror på om kläder räknas med i den kategorin.
99. kollat på google? – Ja alltid hah.

SISTA FRÅGAN!
100. hur lång tid tog detta? – 20 min ungefär!

Vad händer?

Hej hörrni! Varför sjunker statistiken mer och mer för varje dag som går? :O 
Bloggar jag för dåligt? Isåfall, säg till. 
Anyway, kom hem för två timmar sen från middagen, mysigt. Nu har jag precis städat och möblerat om mitt rum lite.. :) 
Har inga läxor tills imorrn så de e chill. Hoppas ni haft en bra dag och får en bra kväll. Puss! 


- word -


Jag hissar & dissar :)


Yes! Jag hissar Bikbok, fina kläder till bra pris :) 
Själv har jag inte så mycket kläder från Bikbok men jag gillar iallafall kläderna! 



Och så dissar jag äckligt väder, alltså regn. Snö kan va mysigt fast på vintern, och regn, lixom det är snart sommar, tycker det ska va sol.. Vad tycker ni? PusS ♥

I want to knock you down.

Hej allt fint folk! Nu ska jag duscha och fixa mig och sen gå ner och tvätta. Tyvärr hinner inte jag och Saga träffas idag, synd :/ Men det är ju nu vecka imorrn så då kan man ju ses! :D 
Efter att jag har tvättat ska jag städa mitt rum och sen ta det lugnt och vänta tills vi ska åka till min extra fosterpappa som fyllde år för några dagar sen, så vi ska fira honom :) 
Men vi hörs. Puss! ♥


I gonna live my day with a perfect smile.


Och bara så ni vet, jag kommer duscha efter att jag har joggat, fick bara inte plats med att skriva det ;) 
Ja eftersom att min dag ser ut så, så ska jag gå ut och springa/jogga nurå. Bild på mitt hår kommer ut också sen när jag har fixat mig, hoppas ni får en bra dag! Kisses bitches! ♥

September said, party is in my head. I said, he is in my head. ♥


Fullt normal bild jue ↑
Jaja, nu är det ju ny dag... Natt, hoppas ni haft en bra dag, kväll. Själv har jag bara geekat framför datan och fixat mina fotoalbum på datan och mobilen :) 
Iallafall ska typ sova nu, ska upp ganska tidigt sen, kanske vid 08.00 (?) Men för ni som är vakna, godnatt. Sovgott, vi hörs. Puss! ♥

Vad tycker ni om den nya sidan, http://www.PicMonkey.com ?




Du lät mig att förlora, för att lära mig vinna.

Hej alla finaste! Vet, inte toppen bra uppdatering idag, men det är för att jag har haft fullt upp. Min dag har alltså varit grym, först fixade jag håret hos frisörn, färgade det ljusare, sen åkte jag till Saga och Signe och vi träffade lite fint folk. Och jag kom hem för kanske 1 timme sen :) Imorrn ska jag träffa Saga, Signe vet jag inte om hon skulle följa med. Iallafall vi ska gå ner till Hollister och kolla runt lite för snart fyller jag ju år och snart får jag min månadspeng, kärleeeeeeeek. ♥
Nu sitter jag iallafall framför datorn, ofc och försöker fixa ny header+design, får se när det kommer upp.. Om det ens gör det.. ;) Men vi hörs sen, ha en bra kväll! Puss! ♥




Sista delen av frågestunden :)

Hej Melina! Jag älskar verkligen din blogg! Jag ser upp till dig! Du verkar fantastisk! Okej några frågor! Ska försöka ta några som inte har tagits!

Är du kär?
Vilken skola går du i?
Är den bra?
Gillar du din klass?
Bästavänner?
Något bra med ditt liv?
Något dåligt?
Något du gillar med dig själv ?
Något du inte gillar?
Det var det! You GO Girl! Sen en till fråga! Du är ju väldigt bra kompis med saga och Signe (ni passar så bra tsm) men hur ser du skillnad på de? Är dom lika varandra mycket? (känner ju inte dom) För de är väl tvillingar?! Vad har dom för personligheter? Olika ? Hur skiljer dom sig från varandra? Är de bra kompisar typ bästa? Eller bråkar dom mycket? Oj vad mycket det blev men ja har alltid undrat det! Puss och kram :D <3333333

Svar:
1. Ja, eller rättare sagt FÖRÄLSKAD.
2. Vasa Real
3. Nja det är den väl, vissa lärare är inte så bra men aa.
4. Ja :)
5. Som du kanske ser på tidigare inlägg så har jag inga.
6. Att min fosterfamilj tog imot mig :)
7. Min bakgrund..
8. Mina ögon :)
9. Vill inte skriva i bloggen..
Och övrig fråga, ja vi är bra kompisar, vi har varit bästa vänner förutom men sen vart det lite rörigt.. Man ser väldigt mycket skillnad på dom, både utseende och även beetendet, men båda är lika fina och underbara! Ja haha det är tvillingar, dom är som bästisar, gör nästan allt tillsammans! :) Aw tack, du är säkert fantastisk! Puss! ♥ ♥ ♥ ♥

1.Vem är din bästvän?
2.Favorit film?
3.Vilken artist skulle du vilja träffa?
4.Favorit låt?
5.Favorit parfym?

Sjukt bra blogg!❤

Svar:
1. Läs ovan, ingen ju
2. "Jag saknar dig" och "I taket lyser stjärnorna" :)
3. Lil Wayneeeeeeeeeeeeee ♥
4. How to love och Ortens favoriter remix :)
5. Parfym och parfym, Victoria's secret body splash, Vanillia lace! →  
Så, det var exakt alla frågor, förlåååt för att dom var försenade och att dom inte kom i ett vinlägg men min mobil är fuck't up, men aa puss!


I will never die young.

Hej alla fina! Vi, alltså jag, Saga, Signe vakna för kanske två timmar sen. Nu ligger jag i sängen, har världens mensväääääääärk, wää. Och Signe lockar håret och Saga danasar sina "fairground" dansar, gulle. Idag, vad ska vi göra idag? Signe ska gå på bio med några, Saga antagligen också och jag ska fixa mitt hår, bleka det så att jag ska försöka få tillbax min gamla hårfärg så ska jag färga tillbax mörkt efter sommaren, alltså mörktbrunt och inte svart igen! Snart ska vi börja fixa oss, och kolla Sagas, Signes, Saras och Inas blogg → http://www.PerfectSmile.blogg.se ← Dom har nygligen fixat header+design, skitfin! ♥

Två personer, en kärlek.

Inte på blogglust, min kväll har varit GRYM. Vi hörs imorrn, sovgott. Puss! ♥

I orten va jag stjärnan. Men sen kom du och tog över allt och blev kung.

Hej fina läsare! Jag kom hem för nån timme sen och nu sitter jag och plattar mitt hår igen, eftersom att regnet gjorde mitt hår till afro krull, skojar inte. Haha iallafall halv 7 ska jag va utanför tvillingarnas pappa för att sen åka till deras skola, roligt. Tror vi kommer hem vid 22, så blir väl uppdatering vid 23, så ha en bra kväll! Kisses! ♥

Rumor has it, rumor has end.

Hej alla fina! Nu sitter jag hemma hos Sara S, vi har precis varit på donken och köpt godis :) Vid kvart över 4 ska jag gå hem till tvillingarna och hämta deras hund och va hundvakt, sen ska jag ju på deras show så min kväll kommer bli lyckad, hoppas ni får en bra kväll :) Puss!

Resten av frågestunden :)

Hej vackraste.
Tänkte fråga lite så jag börjar väl nu..

1. har du komplex för något? Isf vad.
2. Vad är det du blir mest "arg/sur/ledsen" över?
3. Vem brukar du mest vara med just nu?
4. Något du stör dig på ?
5. Säg 10 sötaste/snyggaste 99orna (tjejer)
6. Om du vill ha hjälp med bloggdesignen kan du maila mig eller kontakta mig i facebook chatten. Hjälper till med din blogg om du vill?
7. vad tycker du om min blogg?
8. Vill du hitta på någonting i sommar med mig?
9. Vad ska du göra i sommar?
10. Gillar du grönalund? Vad åker du där? :* Puss Amanda Rapp


Svar:
1. Ja, vill inte ta upp det i bloggen.
2. Jag blir arg över väldigt mycket och väldigt lätt, exp när folk snackar skit, ljuger, inte vågar stå upp för sig själva, röker, dricker osv för grupptryckt, jag tycker det är sorgligt att typ 1-2-3-4or redan är väldigt kaxiga.. Aa orkar inte ta upp allt.
3. Saga, Ina, Sara, Klara, Sara, Selma, Olivia, Victor, Ihab, Cameron, okej chilla pallar inte ta upp alla, men typ alla i Vasa parken.
4. Att det finns så många som är så utseende fixerade.. :/ Då menar jag överdrivet utseende fixerade.
5. Vill inte döma men det finns många med fint utseende!
6. Tack :)
7. Läser den inte så ofta, men den är väl bra.
8. Vi är ju inte ens vänner så vet inte.
9. Åka utomlands, träffa min mamma, gå på ung 08, åka till grönan, bara chilla i vasa
10. Ja det gör jag, typ allt förutom Insane
Hejdå eller vad man ska säga..

Top 10appar ?
Kan du Rekomendera mig på instagram? @thiiildaaa
Kan du börja göra video inlägg? :)

Svar:
1.
Inte i ordning nu, men Instagram, Facebook, Blogg.se, Pixlromatic, Piccollage, Spotify, kom inte på några fler ;)
2. Visst :)
3. Aa om jag får en 4s när jag fyller år :)

1. Favorit klädaffär?
2. Favvoplagg?
3. Om du fick vara vem du ville över en dag, vem skulle du vara då?
4. Godis eller glass?
5. Facebook eller instagram?
6. Vilka bloggar läser du?
7. Något du aldrig skulle klara dig utan?
8. Favvo "sak"?
9. Favorit skal till mobilen?
10. Världens bäst låt är....?

Kram Alice! ;)

1. Hollister, Victoria's secret, Bikbok :)
2. Ett hollister linne, svarta thights, hollister kofta, en leopard tröja :)
3. Min mammaaaa just nu iallafall
4. Glass :)
5. Instagram om fler skaffade det
6. Kisses, Fokis, kompisar som exp din ;)
7. Jag har redan klarat mig den personen i några månader men jag skulle aldrig klara mig utan den personen i min närhet.. Så om du verkligen vill veta kan vi ta det i skolan? :*
8. Mobiiiiil
9. Ett som Olivia gjort, rosa, med nån nale på, som det står en liten gullig text :)
10. Paper loving!
Puss!

Resten kommer ikväll, iallafall nu är jag i Vasaparken, snart ska jag gå hämta tvillingarnas hund för min familj ska va hundvakt, så vi hörs. Kisses! ♥

we could'nt have everything, even though we wanted to.

Fina läsare, hej på er. Nu har jag fixat frågestunds svaren och tidinställt. Men det kommer mer frågor ikväll :)
Ska snart dra mig mot skolan så hoppas ni får en toppen dag! Puss! Hörs! ♥


Du är den ända som kan göra mig lycklig.. & olycklig.

Hej alla fina! Jag vakna för två och en halv timme sen, nu sitter jag och plattar håret sen är jag typ klar, ska bara packa väska eftersom att jag slaggar hos tvillingarna inatt, först ska jag gå på deras "show" fairground och sen sova :) Iallafall, resten av frågorna kommer upp under dagen! Hoppas ni får en bra dag
- puss ♥

When I held you in my arms, I was the happyness.

Gott folk! Go' kväll. Är fett trött, börjar 09.05 imorrn, chill. Ska upp vid 06 så att jag verkligen kommer i tid, är sämst på att hålla tider, hehe. Men ja, imorrn kommer ju resten av svaren under skoldagen så hoppas ni sover gott, hörs bitches!


Svar på frågestunden, haha äntligen

Hej melinis!

Här kommer lite frågor:

1. Hur många läsare har du?
2. Vem är din bästavän?
3. Vad är det bästa du vet?
4 vad är det sämsta du vet?
5. Vem har du roligast med?
6. Vad vill du göra innan du dör?
7. Vad önskar du mäst av allt?

// kram Ina!

Svar:
1. Runt 50-150, kanske inte så mycket gemfört med er men är ändå ganska nöjd ;)
2. Helt ärligt, jag har ingen bästavän och jag vill inte ha någon bästavän.
3. Svår fråga, det finns mycket. Exp att spela fotboll, att umgås med familj och vänner, shoppa mm
4. Att jag inte har haft så bra uppväxt..
5. Mångaaa, kan inte bara säga en :)
6. Mycket saker, gå på Lil Wayne konsert, skaffa familj ♥
7. Haha dedu, nej men vill inte ta öppet på bloggen, kan ta det i skolan? :*
Puss!

Favorit maträtt?
Vad äter du helst när du kollar på film?
Favorit land?
Hur vill du att ditt liv ska se ut om ett år?
Hur lång är du?
Vad brukar du äta till frukost?
Är du rädd för något? Puss Esmeii :*

Svar:
1. Sushi :)
2. Glaaass :)
3. Sverige, Syrien, Thailand ♥
4. Helt perfekt, få den killen jag vill ha, ha kvar dom finaste vännerna, bo kvar i min fosterfamilj som jag bor hos just nu :))
5. 1,54
6. Inget, mår illa då :P
7. Inte mycket saker, men någon sak bara som jag oroar mig för i onödan..
Puss!

1. Vilket är ditt favoklädesmärke?
2. När vakna du imorse?
3. 3 personer som betyder otroligt mycket för dig?
4. 3 personer du önskar få ha kvar i resten av ditt liv?
5. Om du skulle vilja ha någon kändis utseende,vem isf?
6. Någon/några som verkligen beundrar och tänker på,läser sms från personen/personerna omochom igen,lite liksom ''beroende'' typ? Haha
7.10 saker innan du dör?

puuuss från gåsen<3


Svar:
1. Hollister, Victoria's secret, Bikbok :)
2. Första gången halv 5 sen halv 8
3. Vill inte vara taskig mot någon, men kan ta det på sms? ♥
4. Min mamma, dig och en till person, iallafall som det ser ut just nu.. ;)
5. Ingens, vill ha mitt egna.
6. Haha, ehm ja du asså kanske kan ta det någonannanstans förutom bloggen .. ? :P
7. Inte i ordning nu, men iallafall, gå på Lil Wayne konsert, bo med min biologiska mamma, bli fadder åt en pingvin, få alla rätt på ett prov, skaffa barn, springa från Nyköping till Sthlm, åka alla linjer i Sthlm under en hel dag, simma en mil, bli polis, bo på en kryssnings båt under en vecka och sen dö utan problem!
Puss! ♥

hur gammal är du?
vad är ditt fullständiga namn?
favorit djur?
favorit färg?
Bästa kompis?

Svar:
1. 12, 13 om 16 dagar :)
2. Melina Matilda Sinerkoski
3. Hund, Pingvin, Leopard
4. Vit, Svart, Röd, Skrikrosa, Orange
5. Ingen, läs ovan ;)
Kram.. Anonym..

Hello sötis <3
Vilka har du varit ihop med?
Ditt bästa köp?
Ditt sämsta köp?
Vad tycker du om alla fb grupper som "stockholms snyggaste" osv.
Favoritbloggar?
Vem e din förebild?

btw: Grymm blogg kram Julia! <33


Svar:
1. Ihab, Victor, Hassan, David, Sly, Daniel, Sam, Jonas, Issa, Noel, Dennis, tror de e dom, men har inte varit riktigt kär i alla dom under våra förhållanden...
2.  Ett halsband med bokstaven M på som symboliserar Mamma ♦
3. Vet inte, typ godis :P
4. Bryr mig inte så mycket om dom ;)
5. Fokis, Kisses och kompisars bloggar :)
6. Ingen.
Tack, puss!

Så! Det var lite frågor från frågestunden, resten kommer imorrn. Puss!



Svar på kommentar :)

- Anonym om Tråkigt inlägg:
Frågestunden när kommer den upp?

SVAR: bra fråga! :) Nej men snart. Kanske inte ens kommer upp på videoinlägg pågrund av att min mobil är heeelt fuck't up... Ska försöka fixa ikväll! Puss!

Tråkigt inlägg

Tja babes! Kom hem för nån timme sen (?) Ska bara ta en dusch så uppdaterar jag mer sen, kisses! ♥

But what do guys want?


You had me at hello :*

Goder kväll' nej haha tråkigt driver men har sjuuuuuuuukt tråkigt, haha men det finns ju fint folk som chattar med än på facebook, roligt :) Imorrn, när börjar jag imorrn? kanske typ 10 över 8, yes! Men ska inte sova nu men snart, så ni får sova gott! Kisses Bitches! ♥


På andra sidan, finns de inget hopp.

Hej allt gott folk, nu har jag precis kollat klart på halv åtta hos mig, lyssnar på musik och ätit med Maxinne, min fostersyrra. Innan var jag i vasa med, Cameron, Cherie, Klara, Sara, Sara, Ina, Selma, Filip, Trixi, Ihab och mycckkke mer :)
Min dag har varit grym iallafall, alla fina folk ni betyder. ♥
Men snart ska jag ut med hunden sen chilla. Puss!

Det är han som får mig att le. Det är han jag vill ha, han får mig att må så helt.. perfekt <3

Tjeeeeeeeena! Nu sitter jag på lunchen med tjejerna. Inte så jätte god mat men funkar väl. Som sagt efter lunchen har vi idrott, yeey skit roligt :D
Efter skolan ska jag gå till vasa och vänta på Klara som kommer 40 minuter efter haha mobbad unge som får sitta i vasa själv, nej men om nån vill. Kom och håll mig sällskap :) Men vi hörs Pussiluss!


Att neka är som att lämna.

Go'morron, hej. Jag är skiiit trött, gick upp ur sängen för kanske 20 minuter sen och är klar snart. :) Vid kvart över åtta är det språk, franska prov för min del, vi har typ det hela tiden -.- Jaja, sen efter franska är det svenska tror jag sen lunch sen idrott :) Sköön dag! Men ni får ha en bra dag! Pussss! ♥

Länkbyte med fina :)


Yes! Med Selma Katjakaj, fin tjej. Som alltid ställer upp men akta, hon är ingen rolig att bråka med. ♥
Hon delar bloggen med sin fina kompis, kolla bloggen här ♥

Svar på kommentar

- Anonym om Don’t waste your life trying to impress other people. Do what you love, love what you do.:
Var är frågestunden??


SVAR: ja vet att svaren är fööörsenade men det är fullt upp just nu och dom kanske inte ens kommer på video så vi får se, maybe tomorow? Puss♥



Mina favoriter ♥


Don’t waste your life trying to impress other people. Do what you love, love what you do.

Hej bebisar! ♥
Jag har varit hemma i en timme kanske, innan var jag och åt sushi med Johan och innan de var jag i vasa parken. Nu sitter jag i soffan och är lite halvdeppig... Jaja ska fortsätta chatta med dom fina så vi hörs. Puss!




- Daring to believe in love.


Kärleken är stor men själv är du liten.

Hej finaste läsare!
Nu sitter jag på lunchen med tjejerna, Sara, Ina och Linnea :)
Efter lunchen är det NO, biologi för min del. Wääää tråååkigt. Men iallafall sen har vi två lektioner efter biologin sen slutar vi och sen efter skolan ska jag till vasaparken och träffa fint folk. Så jag bloggar mer när jag är hemma. Kisses Bitches! Ha en fortsatt bra dag ♥

Ett smile, några ord och jag dog för dig.

Hej bebisar! Jag ska gå om 20 minuter så jag kommer i tid, börjar 08.25 men ändå. Hoppas ni får en bra dag! Hörs på lunchen- Puss! ♥

Svar på kommentar

- Lilla nutte om Frågestund avslutas imorrn klockan 12.00 ! :):
Hej! Jag undrar vad som hänt med dina föräldrar/din familj? Alltså varför bor du inte med dom som älskar dig? Du behöver inte svara. Kram. Ha en bra dag.



- Myran (mamma) 
om Frågestund avslutas imorrn klockan 12.00 ! :): Hon BOR faktiskt hos dem som ÄLSKAR HENNE!!!



SVAR: asså seriöst, varför skulle jag bo hos nån som inte älska mig? Jag menar såklart dom inte älska mig från första sekunden vi sågs men man lär sig älska folk. Och jag har ändå bott hos dom i 5 år så jag tror jag vet bäst vilka som älskar mig. Jag älskar dom, dom älskar mig. Och jag tänker inte berätta anledningarna till att jag inte bor hemma. Bara det jag ville säga. Puss! Ha en bra dag! ♥











Glöm det som var, kom ihåg det som hände idag, se fram emot det som händer imorgon.

Go' morron, nu sitter jag och plattar håret och packar skolväska för vi har idrott första lektionen :)
Idag kommer det bli grym uppdatering och svaren till frågestunden. Vi får se när dom kommer, hehe. Men iallafall vi hörs innan jag drar till skolan. Puss! ♥


(gammal bild, saknar sommaren, saknar mitt ljusa hår)

Min dröm blir sann, dagen då jag bär ditt efternamn. <3

Go' kväll!
Okej, jag vet ganska sämst uppdatering idag MEN jag har en anledning. Det är en sak som gör mig lite deppig som jag inte vill ta upp! Men jag lovar att tills imorrn kommer jag ha återhämtat mig! Jag svär! Och svaren på frågestunden kommer väl imorrn, ska försöka. Har så mycket plugg och shit. Iallafall, min dag idag har varit grym, hoppas er också va det! All kärlek till er, kisses! ♥


Saga tvingar mig..

Hej alla fina! Nu är jag hemma hos tvillingarna med Klara, Saga och Signe ofc. Saga är feeeettt hype. Knas asså. Haha iallafall idag har jag varit i vasa med guzzarna, med typ en stackars kille. Hehe, men ska snart hem vi hörs. Puss! ♥


Tjena Vasa

Hej alla fina! Nu sitter jag med tjejerna i vasa, fett chill! Lite hype asså, btw frågorna från frågestunden svarar jag på ikväll :) puss


♥ känslan att se "dig" i ögonen och skratta ihop ♥

Hej alla fina! Inte så längesen jag gjorde ett inlägg, jag vet. Men asså är sjuuuuukt trött funderar på att gå lägga mig typ nu fast nej. Min dag har varit grym! Först brunchade som sagt jag och familje på ett mysigt café i Vasaparken, sen gick jag hem till Saga. Vi dunka musik, åt mellis, fixade och sen gick vi till Åhléns och kollade lite och sen vidare till Vasaparken och träffade alla fina, Sara, Klara, Cherie, Ihab, Victor, Wenne, Milton, Filip och mycket mer killar :)
Sen vid 18 var jag tvungen att tagga hem för det var familjemiddag med båda fosterfamiljerna och en kompis, myssigt. Efter middan kollade vi på Gossip Girl, sääämst. Haha och vid 20 taggade vi hem.. Och jag äääääär sjuuuuuukt trööööööött. Vill typ sova nu men då kommer jag bara vakna vid typ 6 imorrn och det vill jag inte även fast jag ska det, haha. Men det här blir antagligen sista inlägget för ikväll så ni får sova gott så hörs vi. Och juste frågestundssvaren kommer imorrn. Jag sväär! Kisses! ♥

HISS OCH DISS ♥



Sommar, varmt, att hänga i Vasaparken. Som idag var det ju skit skönt väder och bara umgås med alla fina! ♥



 
Japp, one direction.. Inte mina favoriter direkt. Men söta är dom iallafall!
Vad tycker ni fina läsare? Kommentera gärna! Kisses! ♥

Med i tävling igen.. :P

Rubriken lyder, jag är med och tävlar på Emelies blogg, grymt fin blogg. Det man vinner är 4 hela fina iPhone skal, grymt fina. ↓


Kolla gärna in hennes blogg varje dag och inte bara nu ♥


Hemma hos finaste

Hej alla fina därute! ♥
Nu sitter jag hemma hos Saga och Signe men det är bara Saga hemma. Innan var jag i vasaparken med familjen och "brunchade" och såg lite fina människor. Ikväll ska jag och resten av familjen atagligen äta middag hos min andra fosterfamilj, mysigt :)
Frågestund inlägget kommer upp så fort jag har tid men jag ska försöka hinna med det idag. KISSES! ♥


Med i tävling! :)

Yes! Jag är med i en tävling hos Josefine, bloggen hittar ni här ♥ Detta är vad man vinner:

Puss! Hope U like it

Life is what you make it.

Hej alla fina. Frågestunds svaren kommer ut senare, på ett video inlägg :)
Iallafall jag vakna för typ 2 timmar sen, snart ska jag börja fixa mig och sen dra ut på stan med familjen, trevligt trevligt. Sen kanske jag träffar nån men annars ska jag bara ta det lugnt eftersom skolan börjar imorrn :) Uppdaterar mer sen. Puss! ♥

When everything goes right, do not go left because then maybe everything goes wrong

Tja! Ska sova snart, vi så jag pallar upp imorrn. Juste har ni sett att det finns inkstagram på datan? Iallafall, här hittar ni sidan - http://ink361.com, ajde godnatt! ♥

Dag 9: Din favorit film.


You light up my day like no body else.

Go' kväll alla fina! Nu ligger jag i sängen och kollar Facebook och smsar med Saga :)) snart ska jag gå ut till vardagsrummet och va lite social med familjen ❤ förut var jag ute i 1 timme med Saga, Signe och hunden. Hoppas er dag har varit bra för det har min. Puss!


Pratar tele


Yes man! Rubriken lyder, pratar tele med Saga men snart ska vi lägga på så ska jag käka nått, kisses! ♥

Frågestund avslutas imorrn klockan 12.00 ! :)


Ju hårdare de faller, desto högre studsar de.

Hej alla fina läsare! Jag vakna vid 12, fett sent för mig, haha. Jag har precis duschat och nu sitter jag och ska snart platta håret. Jag pallar inte träffa nån idag, lixom kolla vädret. Fint va? huh nej. Och så skulle jag sova hos Cherie ikväll. Men nejnej, jag har vänt på dygnet dom 3 senaste dagarna och jag vill kunna gå upp på måndag då det är skola :) Idag kommer det förmodligen bli bra uppdatering, så vi hörs, hoppas ni får en bra dag! Puss! ♥


Hotter than fire.

Hej alla fina! Nu ligger jag i sängen och chattar med en fin grabb Ler
Innan har jag bara chillat och kollat på Bad Boys, grym film faktiskt, rekomenderas!Blinkar
Imorrn, vad ska jag göra då? Jag vet faktiskt inte.. Antagligen träffa nån? Den som vill hör av dig Rullar runt på golvet och skrattar
Antingen på
kik: MeliinaS
facebook: Melina Sinerkoski Swagberg Lund
instagram: Melina Sinerkoski
eller kommentera bara här på bloggen Ler med tungan Iallafall, jag ska inte sova än, men säger iallafall godnatt nu, så får ni sova gott så hörs vi när jag vaknat. Puss! Rött hjärta (bilder från igår ↓)





Jag kan inte tänka klart, mina tankar dödar mig.




Dag 8: Din favorit låt.


Super Bass, en låt som alltid gör mig på gott humör! Vad tycker ni om låten och om Nicki Minaj? Kommentera gärna! Kisses! ♥

Let's dance!

Hej alla fina! Jag kom hem vid 7 och åt middag och nu sitter jag såklart i soffan med datorn i knät och är lite social med alla på facebook medans resten av familjen kollar på let's dance :) Idag efter stan tagga vi hem till Saga och bakade och gjorde glass, skit äckligt.. Eller glassen blev god men kakan vi bakade smakade bara mjöl, euuw. Snart ska jag ut med hundarna och sen ta det lugnt, så vi hörs. Puss! ♥


TIDINSTÄLLT!

Hej alla fina! Ler
Nu är jag och Saga antagligen hemma hos nån av oss.
Roligt har vi iallafall. Som sagt, hoppas er dag har varit bra
och fortsätter grymt! Vet inte vad som händer ikväll,
kanske sover över hos nån? Får se, men vi hörs sen.
Puss! Rött hjärta 



2 månader, 101 inlägg, 37 kommentarer, bra statistik! :)

Yes! Tjena folket! ♥
Jag vaknade för en halvtimme sen, Sara ligger fortfarande kvar i sängen och kollar facebook :)
Jag somnade jäkligt sent inatt/imorse, kanske vid halv 4 eller nått? Iallafall, idag har jag på mig ett par ljusa jeans/treggings från Cubus, ett vitt linne från H&M och en leopard tunika från Gina Tricót, kanske kommer ut bild sen. Men som rubriken säger, det här är mitt 101 inlägg på två månader och ni alla underbara har skickat in 37 kommentarer sammanlagt, kanske inte så jätte mycket men är ändå ganska nöjd! Statistiken är ju också bra, för min del iallafall :)
Efter dethär inlägget ska jag platta håret och sen röra mig mot Saga! Hoppas ni har en bra dag för det kommer jag ha, vi hörs. Kisses! ♥



När jag har tråkigt, redigerar jag bilder..


(fint med olika storlekar på bilderna också.. ^^) Jaja, skit i de nu. Ska försöka sova snart. Just nu sitter jag och chattar med Miles och instagramar medans Sara sover som jag också borde eftersom att vi ska upp vid 10 imorrn för att vid 11 eller halv 12 ska jag ju träffa Saga. Så, vi hörs vid 10/11 typ, pussss! ♥


Fett stolt tjej (y'

Yes, tjena! Fett stolt tjej här bakom skärmen, för jag har lyckats samla 80 kronor idag på pant och trisslotto pengar, haha jag brukar ha fett svårt att samla.. Men nu ska jag spara! Och snart fyller jag år också :DDDDD
Om typ 23 dar, yeyeyeyeyey! Okej fett glad tjej! Haha, men nu ska jag och Sara lägga oss i sängen och kolla på nån bra film. Så, vi hörs sen. Kisses! ♥


Bild tagen från http://weheartit.com/ ♥

Dag 7: Någon du kan berätta allt för.

Sara Danishmand, en underbart fin person.


K to the Bry to the .

Hej fina folket! ♥
Nu sitter jag och Sara D i mitt rum och chillar, snart ska vi gå ner till 7eleven och köpa coooooooooooooola. Sara spenderar natten här också. Yeeey, skit roligt! Imorrn ska jag och Saga träffas och gå till NK och shoppa lite och kolla runt, roligasteeee! Men vi hörs sen, kissssses! ♥


Hiss & Diss ♥





Ja haha, jag hissar gosedjur. Jag tror alla har iallafall minst ett gosedjur sen dom va små.. Exp när jag är arg brukar jag slå gosedjuret HAH eller gråta mot den när jag är ledsen..

 


Japp, som ni ser, jag dissar att Facebook har köpt Instagram.. För jag tror att Facebook kommer ändra Instagram, typ utseendet och funktionen.. Jag tycker att Facebook och Instagram ska va för sig själva! Men alla har ju sina åsikter. Så, kommentera gärna vad ni tycker! Kisses! ♥

Svar på gulliga kommentarer! :*

Julia om Dag 6: Ett gammalt foto på dig själv.:
söööt du e <333

SVAR: aw tack Julia, du är också grymt söt! ♥



MOA om Jag skrattar idag, kanske gråter sen, vill leva i nuet, inte ångra mig sen.:
Varför är du så förbaskat söt? <3
Jääättefin fläta,hur?

Fråga gärna en fråga på min frågestund,om du orkar...

Kram!

SVAR: aw gulle då, min fläta, haha jag var bara gjorde en fläta snett ;) Aa ska göra det! Puss!


Alex ([email protected]) om Svar på känslig kommentar..:
Mkt bra svar! <3

SVAR: tack, lärt mig av dig :*


Anonym ([email protected]) om Dag 5: Något du skulle vilja göra.:
hejsan kan du fixa header eller känner du någon som kan fixa gratis? kontakta mig då!

kram.

SVAR: ja visst, men eftersom du inte skrev namn så vet jag ju inte vem du är och jag känner inte igen emailen men jag mailar och hoppas på svar!


TACK FÖR ALLA KOMMENTARER! FORTSÄTT SÅ, NI GÖR MINA DAGAR ♥
Puss!



Du snurrar sönder min värld..

Hej gott folk!
Nu sitter jag i min säng och har precis städat och väntar på Siri, vart äruuuuuu? ♥
Jag kom hem vid 12 istället för 11 för att jag sov inte så bra inatt, jag somnade halv 4 och drömde massa skitdrömmar.. Iallafall, när Siri kommer ska vi gå till hemköp och panta haha, peeengar sen ska vi väl chilla hemma hos mig lite och sen kanske gå ut och träffa nån (?) och sen ikväll tror jag att vi går hem till Siri :) chill dag! Idag ska jag försöka blogga så bra som helst nu när jag ändå är hemma :* Snart kommer svar på några kommentarer och lite hiss&diss i egna inlägg så vi hörs. Kisses! Hoppas ni får en bra dag! ♥


Spendera natten hos Trixi!

Rubriken lyder, sover hos Trixi. Idag/imorrn, nej sen när jag har vaknat ska jag äta frukost och sen gå hem typ vid 11 kanske och sen vid 13 träffa Siri och göra nått :) men ska typ sova snart så sovgott så hörs vi när jag vaknat. Puss!


Svar på känslig kommentar..

- Vad ska man göra om man känner sig jätte tjock och är det? Kg mår verkligen dåligt över det här och har börjat på en diet.

SVAR: eftersom att du inte skrev namn så vet jag inte vem du är. Men jag VET att du absolut inte är tjock för att då är man överviktig och det krävs mycket till att vara överviktig. Jag kan ha vissa perioder då jag kan stå i spegeln och tänka Gud vad fet jag är men egentligen innerst inne vet jag att jag inte är det. Om du är i min ålder ska du verkligen inte gå på diet, din kropp kommer må dåligt av det. Om du mår dåligt pågrund av dina tankar tycker jag du kanske kan prata med någon vuxen? Hoppas mitt svar hjälper! Puss ❤


Dag 6: Ett gammalt foto på dig själv.


Jag skrattar idag, kanske gråter sen, vill leva i nuet, inte ångra mig sen.

Hej alla fina! Nu sitter jag och familjen i bilen påväg hem. När jag kommer hem ska jag bara duscha och ha en dag för mig själv. Senare ska jag hämta ut pengar eftersom att jag vann på trisslotto :) hoppas ni får en bra dag, puss! (bjuder på gammal bild också)


Dag 5: Något du skulle vilja göra.

Skaffa en pingvin och uppfostra den hygienist.


Dålig täckning, dålig uppdatering, dålig statistik.

Hej! Fööörlåååt för verkligen säääämst uppdatering idag! Men jag lovar att frånochmed torsdag så kommer det vara bra uppdatering igen :) hoppas ni har haft en bra dag för det har iallafall jag haft. Men iallafall vi hörs. Puss! ❤
(sorry kan inte ladda upp bild!)


Dag 4: Ett foto på dig och dina vänner.


Follow me, please? :)


I want you to be mine..

Hej alla underbara! Jag vakna för kanske 1 timme sen. Nu sitter jag i sängen brevid Trixi. Sen idag ska jag hitta på nått, vet inte vad. Ni får ha en bra dag så hörs vi sen. Puss


I know that she is beautiful, but remember. Im perfect.

Hej alla fina läsare! Förlåt för verkligen säääämst uppdatering idag men jag har verkligen haft fullt upp. Jag vakna vid halv 10, då gick jag ner och kolla på tv sen fixa jag mig och gick ut och hjälpte till att elda. Vid 12.00 var det pretty little liars och efter det sprang jag 4km och Trixi cykla 4km. Så åt vi lunch vid 5 och nu har vi precis ätit middag, snacka om att vända på dygnet när det gäller maten. Iallafall, hoppas ni har haft en bra dag för det har jag haft.
Jag tror vi hörs imorrn. Puss


Dag 3: Ett foto på någon du älskar.


Min mamma ↑


Ser du stjärnan i de blå? Ja, den lyser för oss två.

Hej alla fina folk! Nu sitter jag i soffan, jag har precis varit ute och sprungit :)
Snart är det middag, jag är inte så hungrig men ska försöka äta lite. Sen ska vi kolla på film, tror jag. Men ni får ha en bra kväll. Kisses! ❤


Lagomt tråkigt påskinlägg..

Hej! Förlåt för dålig uppdatering men har haft fullt upp och det är usel täckning här. Men min dag har varit bra, först åt vi lite sen satt typ alla och mumsa i sig godis, sen gick jag ut och sprang och nu sitter jag och min syster på en sten för att få täckning :) hoppas er dag har och fortsätter bra! Vi hörs sen, puss!


Dag 2: Ett foto på mig som jag aldrig lagt ut innan.


Cuze your amazing, just the way you are.

Hej, go' kväll. Nu sitter jag och familjen i vardagsrummet och chillar. Innan har jag och syster varit ute och sprungit lite och bara tagit det lugnt. Förlåt för halvbra uppdatering men det är ju lixom påsk och det är inte så jätte bra anslutning här på landet men jag ska försöka blogga så ofta jag kan :) nu ska jag och familjen kolla på en skräckfilm och mysa. Det här blir antagligen sista inlägget för idag. Så vi hörs imorrn. Puss ❤


Dag 1: Ett nytaget foto på mig själv och 15 intressanta fakta.

Jag fyller år om 29 dagar
Jag drogar Desprete Houseviews
Jag måste ha musik i öronen, vart jag än går annars sjunger jag själv
Jag litar på få
Jag har egentligen glasögon
Jag trivs som bäst på fotbollsplanen
Jag saknar att få träffa min mamma
Jag älskar att räkna matte
Jag blir lätt arg
Jag struntar i ifall folk snackar skit om mig, men om det handlar om mina vänner eller familj då reagerar jag
Jag avgudar Lil Wayne
Jag älskar att sjunga
Jag är beroende av att bränna upp saker
Jag blir lätt påvärkad av andras måenden
Jag får ångest om jag inte gör det jag tänkt på att göra hela dagen


Just for you.

Tja tja! Nu sitter jag och familjen i bilen påväg till landet, vilket jävla skit väder det är asså -.- jaja, ska åka bil i 1 och en halvtimme nu. Vi hörs sen, puss ❤


Dagens grymma gamla låt :=)

 
Super bass, jag gissaar på att typ alla har hört den. Jag älskar iallafall låten, den gör mig glad och hypead och jag har mångaaa minnen till den ♥

Glad påsk hörni!

Shululu! Jag vakna för 1 timme sen :) nu sitter jag och familjen i soffan och alla sitter fastklistrade vid sina mobiler, haha standrad osociala.. Jag vet inte när vi ska åka till landet men snart tror jag iallafall, men ni får ha en bra dag. Puss ❤


If I was your girlfriend, I'll never let you go.

Gooo' kväll alla söta!
Jag är fett trött, så jag tror att jag deckar när somhelst så jag säger godnatt nu, sov gott så hörs vi imorrn. Och tack för statistiken dom senaste dagarna, rätt så nöjd! Kisses ♥


Kärlek är egentligen bara allt du behöver.


Nyduschad och freesh (A'

Hej allt gott folk därute! ♥
Som rubriken säger, jag har typ precis satt på mig myskläder efter en varm dusch. Tvättat håret och sånt. Just nu sitter jag och kollar runt på olika bloggar och dunkar musik :)
Imorrn ska jag upp vid 8 kanske (?) För jag och familjen ska till landet som ligger vid Flen/Nyköping.. Så det kanske inte kommer vara världens bästa uppdatering imorrn och i helgen, men jag ska försöka att iallafall slänga in ett eller två inlägg per dag frånochmed imorrn och helgen och så kommer säkert tidinställda upp då och då. Jag tror vi kommer hem på kanske tisdag eller nått, för om vi ska vara där hela veckan så kommer jag fan torka ut.. Så jag tänkte kanske ha en frågestund i helgen så kan ni ju passa på att fråga så mycket som helst ;) Men jaja, ska inte skriva en bok åt er. Vi hörs sen. Kisses! Ha en bra kväll








Gör aldrig nått som du vet att du kommer ångra senare.

Hej allihopa! Min dag har varit grym! Först var det såklart skola, sen vid 11 slutade vi så jag, Ina, Nawal och Sara åkte in till plattan och gick runt och kollade. Sen behövde Ina åka hem för att sen åka till landet :/
Aa men sen träffade vi andra Selma, Marie och Olivia. Vi hängde och flummade i 10.13 sen åkte vi hem till Olivia och chillade, jag plattade håret på Selma, Sara och Olivia. Intressant va? ;) senare bussluffade vi och sen åkte alla hem till sig själva. Och nu på kvällen har jag varit på en resturang med familjen och varit ute i 1 timme kanske. Så nu ska jag duscha, vi hörs snart, puss ❤

 


Love me or hate me, I dont care because I dont give a fuck.

Hej alla fina! Nu är jag hemma hos Olivia, med fina tjejer :) innan var vi på 10.13 och flummade runt. Nu vet jag inte vad vi ska göra. Men vi hörs sen. Puss ❤


Jag lever varje dag som om det vore min sista.

Hej, nu är jag klar. Snart ska jag kanske träffa Saga en stund eftersom att vi inte kommer ses på kanske en vecka om inte mer :ooo
Jaja, jag är fett glad idag, venne varför haha intressant va? :P Men ni får ha en bra dag. Vi hörs puss! ♥


Dagens/kvällens finaste blogg..

är faktiskt två bloggar. Det är två som jag inte kan välja mellan, men dom finaste bloggarna är:
PerfectSmile, 4 fina tjejer som helt klart är underbara! Och Funkis, tjejen Julia som fixade min header och design innan den jag har nu. Hon är helt fantastisk! ♥ 
Iallafall, ska sova nu. Ska upp halv 6 imorrn, seriöst :* Så godnatt, puss!


Ny header+design! :)

Hej gott folk! Jag har fixat lite på bloggen, jag är inte helt klart men jag är rätt så nöjd.. Tryck f5 om ni inte ser det nya på bloggen, hope U like it ♥
Nu ska jag duscha, vi hörs sen. Puss!


"fin" arkiv :)

Jag ryser när jag hör ditt namn, de bara e så.


Omg, wäää kolla katten va söööt! Omg dog typ där. Haha jaja, jag kom hem för kanske 1 timme sen, jag försökte äta lite. Var inte så hungrig men åt iallafall lite :) Snart ska jag ner i tvättstugan och tvätta och sen ta en liten springtur. Skit skönt väder :) Är läxfri och skiit skönt. Imorrn slutar vi 12, 11 om man inte äter lunch i skolan. Efter skolan imorrn ska jag va med Nawal, en gullig tjej i min parallell klass ♥ Jaja, vi hörs. Puss!


I promise, I can fuck you better than your first.


Bjuder på sönderredigerad arkivbild :)
Och en grym låt!

Hey, I heard you are like the wild ones. Can you show me how you do?

Hej gott folk! ♥
Nu är jag som sagt hemma hos Linnea :) Vi typ bara dunkar musik och chillar. Typ nu, efter att jag har bloggat klart ska jag hjälpa Linnea med hennes blogg! :* Men vi bjuder på några nytagna bilder, hörs. Puss!

Take a break and move on.

Hej alla fina! Nu sitter jag hemma hos Linnea och pratar. Skoldagen var rätt ok. Idrottlektionen var lätt roligast :) ikväll ska jag ut och springa, och kanske träffa nån, om nån vill messa eller nått. Vi hörs sen, puss ❤


Min personlighet är vem jag är men min attityd beror på vem du är.

Gomorron. Nu ligger jag i sängen och ska snart börja fixa mig. Fett segt med att gå upp nu.. haha aja, idag börjar vi kvart över 8 så jag ska gå här ifrån 5 i 8, intressant va? ;) nää. Iallafall, ha en bra dag. Vi hörs. Puss!


Det finns saker jag saknar, men ändå saker jag vill glömma..

Är fett trött även fast klockan bara är 10, men jaja ska sova snart så jag pallar upp imorrn så dethär blir sista inlägget för idag. Så, godnatt. Puss!

Btw, glöm inte att kommentera → här ←

image description
ARKIV

Ska köpas! Men vilken av dom? Kanske båda två? HJÄÄÄLP!





Båda mobilsmyckena är grymt söta, men vilken tycker NI jag ska köpa? Kanske båda? Priset kvittar, jag SKA ha ett mobilsmycke. Så snälla KOMMENTERAAA! ♥
Mobilsmyckena hittar ni här :) Puss!

Fem saker jag SKA försöka göra innan jag dör ♥


Åka och se tomorow land :)



Växa upp och bli gammal med nån jag verkligen älskar ♥



Åka till London :))



Gå på minst 1 Lil Wayne konsert :*




Skaffa en berner sennen hund, så grymt söööta! wäää min bebis på bilderna ovanför ♥
Hope U like it. Puss!

Vissa förhållande är som Tom och Jerry. De ratas, irreterar varandra och slår ner varandra, men kan ändå inte leva utan varandra.



When life give you a hundred reasons to cry, show life that you've got a thousands reasons to smile.


WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ, omg kolla ögonen. SKIIT SÖT UNGE! ♥
Aa iallafall hej på er alla fina. Jag precis ätit klart och lagat mat i kanske 2 timmar (?) haha fett stolt, familjen älskade maten :P
Nu sitter jag här framför datorn och chillar :) Imorrn efter skolan vet jag inte vad jag ska göra, på kvällen ska jag iallafall ut och springa, så om nån vill göra nått. Hör av er :* Jaja, vi hörs. Puss!


Tik tok, my heart flying away, without you.

Hej, igen haha. Nu är jag hemma, jag har ff :D men nu ska jag börja laga middag :) och juste, ville bara säga tack alla ni som kommenterar min blogg, kärlek till er! ;) fortsätt så! :* vi hörs. Puss ❤


Hiss & Diss ♥



Jag hissar muuuusik! Jag blir alltid på bra humör av musik, och ibland kan jag ta ut min ilska genom musik också. Och det är skönt att ha musik i öronen när man exp är ute och springer. Eller, vad tycker ni? :) Please, comment!






Jag hissar fattiga människor, stort. :( 
Jag tycker det är så synd att vissa barns största önskning är att få gå i skola och få gratis mat, medans vi sitter i skolan nästan varje dag och klagar.. Om jag hade chansen skulle jag göra som min fosterfamilj gjort. Ta emot barn som behöver ett tryggt och fräscht hem. Håller ni med? KOMMENTERA.
Puss! ♥



Oavsett vad så kommer jag alltid veta sanningen, att jag älskar dig ♥

Hej gott folk! Nu är jag med Saga vi ska göra en viktig sak.. Skoldagen har varit rätt ok, vart bara på dåligt humör en stund för min matte lärare, have serious problems... Idag har vi haft ett prov, i kemi. Eller jag hade två, ett omprov också i fysik, haha sämst ;) Jaja, vi hörs sen. Puss ♥
image description
Standrad arkiv :*

Alla vill till himlen men få vill ju dö.

Hej alla fina. Nu sitter jag och några brudar vid skåpen och snackar.. Linnea har allmänt damp på mig.. Jag råkade låsa hennes mobil.. Ops. Men aa, maten såg inte så god ut så jag sket i att äta. Snart har jag vi NO så vi hörs sen. Puss

 


Svar på kommentar :)

Linnea! <3 om Dont love me latter if you will be loved back, because latter for me is never.:
Finaste Melina! :)
Gud vad söt du eee!!! :D
En fråga: hur många hollisterkläder har du? :) <3333
Puss :*
SVAR: aaw, du är fin gumman! Inte så mycket, kanske 5 plagg? Haha
Puss! ♥

Morgondagen är för långt bort, så lev dagen fullt ut.

Go' morron folket, haah driver men hej, godmorgon. Nyss va jag nere i tvättstugan och hämtade mina kläder, intressant va? ;) Nu står jag iallafall och sminkar mig och ska snart platta håret. Jag ska dra till skolan vid 10 över 8 :) Så, vi hörs väl vid lunchen om inte tidigare eller senare. Men ni får ha en bra dag. Puss ♥



Do you want a perfect girl? Go buy a barbie.

Go' kväll goottt folk! Nu sitter jag ofcourse framför datorn, smsar med fint folk och fixar mig för att lägga mig snart. Är fett trött, venne varför. Kanske för att jag var ute och sprang i typ 1 timme, sen träffade jag Saga, behövde prata lite. Sen kom Signe så gick vi ut med deras hund och snackade. Så min kväll har varit mysig :)
Imorrn börjar "vi" 08.25, typ halv 9. Första lektionen är idrott, fett nicigt. Älska idrott! :D
Efter skolan imorrn ska jag och Saga hänga, först ska vi gå till ett ställe. Kommer inte ihåg namn.. Sen ska vi till Åhlens för att jag ska lämna tillbax en sminkprodukt som jag köpte. Statistiken idag har varit rätt okej, kunde blivit bättre men är iallafall nöjd :) Så fortsätt så, och som sagt. Jag ääälskar när ni kommenterar, lixom vem gör inte det? ;) Men ska sova snart, sovgott. Vi hörs imorrn.  

Länkar till fina bloggar:

PerfectSmile
EmmaaVarNamnet
NinaPoikajarvi (två tjejer)
TypCherie

Gör mig några tjänster och checka in dom hära bloggarna ovan, ni kommer inte ångra er! Puss! ♥


Svar på två snabba kommentarer :)

Mirre ([email protected]) om Veckans stora diss...:
Haha, tänkt att se The grudge i 3D då ;-D <3
SVAR: haha aa, aldrig att jag ser den i 3D, jag börjar ju typ gråta av den orginala.. :S ♥


Signe Pigne om Gamla låtar, men grymma. Låttips :):
Jag tycker om hälften av låtarna :) jag följer din blogg meliniiiaaaagshdggögmdbwwj! Kramikramo <33
SVAR: hihi oki, tack, följer eran också! ♥

Tack hörni, älskar kommentarer, fortsätt så. Puss!




Gamla låtar, men grymma. Låttips :)






Hope U like it, comment. Please. ♥

Jag såg sprutan, dom stack in den och jag dog.

Hej gott folk! Nu sitter jag hemma i mitt rum och äter "mellis" och pluggar. Och har självklart datan i knät ;)
Jag skulle träffa Siri efter skolan men venne vart hon försvann, haha aja. Har lite ont i huvet efter sprutan, men det gick bra :) Nu ska jag iallafall börjar plugga till Kemi prov. Vi hörs. Puss! ♥

Dont love me latter if you will be loved back, because latter for me is never.

Hej! Nu sitter jag, Linnea, Ina, Sara och Johanna vid skåpen och snackar. Vid 10 över 12 är det bild, sen vid 13.55 ska alla tjejer i vår klass gå ner till skolsyster och ta spruta mot livmoderhalscancer. Om nån vill göra nått efter skolan, smsa, skriv på fb, whatsappa, eller skriv på viber. Men jaja, vi hörs. Puss ❤


Vill bara somna om i min dröm.

Go' morron,r feeeettt trött. Skulle kunna sova ett helt dygn till. Funderar på att gå lägga mig tidigt ikväll, jaja nu ska jag börja fixa mig och så. Men vi hörs antigen i skolan eller innan. Ha en bra dag. Puss ❤


Dont love me latter if you will be loved back, because latter for me is never.

Go' kväll, tyvärr så går det inte att ladda upp bilderna från mobilen, för det är typ 25 bilder men bjuder på en fin liten bild på mig. :) Ska sova efter detta inlägg. Puss, sleep good ❤

 


Tre ord och jag faller direkt. Du och jag, det bästa som hänt.

Hej gott folk! ♥
Jag kom ut ur duschen för 20 min sen kanske (?) Nu sitter jag och lyssnar på musik och kammar håret ;)
Imorrn börjar jag, vi, klassen 10 över 8 och slutar 20 över 3, och sen vid 15.30 har jag prov så jag kanske slutar 16.00 (?) *.* Men nu ska jag lägga mig i sängen och lägga upp ALLA bilder från helgen  i ett inlägg, så vi hörs snart. Puss!


Gammal låt. Gamla tid. ♥




Lagom tråkigt inlägg..

Asså seriöst, vafan är roligt och intressant med ämnet NO (fysik, biologi, kemi) ? Jag tycker iallafall det är sjukt tråkigt. Visst, man lär sig saker men jag kommer inte ha någon användning av det. Jag tycker man ska få välja bort de ämnen som man inte kommer ha naytta av i framtiden lixom.. Nån som håller med? :P haha. Jaja, nu ska jag duscha och sen fixa mig. Är inte på så bra humör så därför har uppdateringen ikväll inte vart så bra, och det kommer inte va så jätte bra uppdatering i veckan, iallafall inte måndag, tisdag och onsdag för att alla dom tre dagarna har jag prooov. Seegt som fan. Iallafall, vi hörs sen. Puss!

Länk till fin blogg, här


Hemma hos tvillingarna och pluggar :)

Hej alla fina. Som rubriken säger, nu så är jag hemma hos tvillingarna och pluggar. Snart ska jag hem. Ni kommer få mycket bilder sen så vi hörs, puss!


Veckans hiss..

..är serien "pretty little liars", den handlar om typ 5 tjejer, en av dom dör och aa så händer de massor av saker. Den är spännande och roligt, alltså bra. Den rekommenderas stort! :)
Kommentera gärna om ni har sett den eller om vad ni tycker om serien, puss!


Ångra inte nått som någon gång fått dig att le.

Gomorron, eller jag har varit vaken sen 8 för att min fostermamma sprang in i min syrras rum och skrek att vi var försenade sen hon bah april april, jag hatar 1a april för jag går på allt, haha. Det är iallafall ändrade planer, jag och Saga ses ikväll och pluggar. Jag tror jag ska till gallerian med några fina personer :) iallafall nu ska jag upp och äta frukost vi hörs sen. Puss ❤


I smile, when I want to do it.

Hej alla fina sociala :) jag är fett trött, ska sova snart för imorrn, eller rättare sagt idag när jag vaknat ska jag gå över till Saga och plugga tillsammans, roligt? Nej, men att va med Saga är kul ❤
Men även fast jag inte ska sova nu så säger jag godnatt iförväg. Puss ❤


RSS 2.0