S

Tjena alla fina, har skit stoooooooooor blogglust och jag kommer börja blogga när jag har fixat headern+design, under tiden kommer jag säker t gästblogga på min kompis blogg haha kolla den här -http://gubbenalbitar.blogg.se/ hittills har ingen bloggat ännu men det kommer, chilla lite. Men kolla den varje dag, ajde puss!

TÄVLING

Är med och tävlar hos http://bealright.blogg.se, kolla bloggen, va med och tävla, ge högre statisk. Jag har fortfarande slutat på bloggen, kommer väl tillbaka snart, vi får se, puss

hejdå

slutar på bloggen, hatar nya blogg.se, puss ha det bra

Äntligen sol!

Har ni det bra väder i Stockholm? Det är grymt väder här i Skåne, det gillas. Snart är vi framme tror jag, kanske om 1 timme. När vi kommer fram ska vi packa upp tror jag och typ gå till klippor och fotografera för Sara har med sig sin systemkamera och jag har min lilla digitalkamera, haha men den tar faktiskt ganska bra bilder.så jag lovar att ladda upp dom bilderna när jag kommer hem för sladden är hemma och så kommer det en ny header+design på kanske onsdag/torsdag, ska fixa photoshop tills dess också. När jag har fixat header+design kommer mycket nya saker överraskningar som jag själv ser fram emot, haha! Men jaja ska inte skriva en bibel bok så vi hörs när vi är framme, puss!

Börjar med 5 sanningar om mig själv/mitt liv istället för 10 sanningar.

Rubriken lyder för om jag ska ha 10 sanningar per dag kommer jag inte kommer på några tillslut så 5 får duga ;) 

1. Jag är rädd för folk som spyr.

2. Jag är fett intresserad av bilar.

3. Jag har bott i Nyköping.

4. En av mina drömmar är att få åka skridskor med en pingvin (ftw..) 

5. Jag är finsk zigenare.


(btw nu ska vi bada och sen äta mcdonalds, puss!)

 

 

 


Jag hissar och tipsar!


Påväg till Skåne!

Hej fina läsare om det är några vakna? Dom flesta ligger väl och sover antar jag nu när det är sommarloooov. Jag har fått den nya blogg.se, ni som har blogg och bloggar på blogg.se har ni fått den nya? Jag tycker iallafall mer om den gamla blogg.se för jag fattar typ inte ett skit nu.. Svara gärna! ↓

Jaja, jag, Sara, Saga, Signe, Malin och hunden Mira har åkt bil i cirka 3 timmar. Vi har precis åkt från Nyköping, där stannade vi vid en godisbro och köpte såklart godis och 3 filmer - Luftslottet som sprängdes, Sex and the city 2 och Street dance. Vi ska väl antagligen se nån av filmerna ikväll :) Snart ska vi lkanske stanna och bada om det blir finare väder. Hoppas ni har haft och får en fortsatt bra dag, vi hörs snart. Puss! 

 

 

 


Ibland kan sanningen göra ondare än vad jag hade trott mig.

Mår inge bra, har precis ätit, ska snart ringa mamma. Sista inlägget för idag, vi hörs imorrn. Puss! 


Dagens 10 sanningar.

1. Jag har egentligen lockigt hår men jag plattar det cirka 3-4 gånger per dag.
2. Jag är en badkruka.
3. Jag är flygrädd.
4. Jag älskar att åka bil länge.
5. Jag hatar att läsa.
6. När jag mår dåligt, shoppar jag.
7. Jag hatar att göra tjänster som inte ens hjälper.
8. Jag har flyttat 12 gånger under hela mitt liv.
9. Jag älskar doftljus.
10. Jag är skitbra kompis med Josefine Östergaard.



Jag på Birka paradise.....


Dagens fråga, sommar collage, sommarens planer osv

Gud vad jag älskar sommaren och jag ser verkligen fram emot sommaren 2012 som jag redan har sagt tidigare. Jag ska åka utomlands, träffa kompisar som jag tappat kontakten med, träffa mamma massor, va ute på landet, åka till Nyköping, vara ute sena sommarkvällar med kompisar, typ bo på grönan, hänga massor i massa parker, ha picnick osv osv. Så grymt roligt och mysigt! Vad har ni för planer då? Ni kanske inte orkar kommentera och svara på frågan med det skulle va roligt att veta vad iallafall några läsare ska göra under sommaren. Iallafall så har jag gjort ett sommar collage med hjälp av picmonkey, som gjorde istället för sidan picnik om ni inte redan visste det (?) Anyway, svara ärligt ↓



Förklaring på dålig uppdatering igår kväll..

Hej och förlåt för den halvtbra uppdateringen igår kväll men hade fullt upp, festen var grym! Hände lite saker också.. ;) 
Idag ska jag va med Trixi och senare kommer Jossan, egentligen skulle jag träffa ett ental folk på grönan men har ingen lust för det. Sen ska jag hem och packa tills imorgon och ikväll sover jag hos tvillingarna med Sara Solitt. Bilder från festen kommer upp närsomhelst, Trixi ska bara ladda upp dom på sin dator och sen lägga upp på facebook. Typ nu ska jag äta brunch och sen fixa mig så vi hörs sen. Hoppas ni får en bra dag. Puss! 


10 sanningar om mig/mitt liv.

1. Jag är kär.
2. Jag är fett höjdrädd.
3. Jag åker de mesta på gröna lund men jag gråter också på det mesta.
4. Jag är fosterbarn.
5. Jag är 1,54 cm.
6. Jag väger 38 kg.
7. Jag älskar mönstret prickigt.
8. Jag kan prata 5 språk.
9. Jag har 2 landställen.
10. Jag är fett taggad inför sommaren! :D

På festen nu :)

Yes, rubriken lyder. Vi har precis ätit middag, snart blir det efterrätt. Sen ska vi kolla på film och typ snacka och dunka musik, hoppas ni får en fin kväll. Puss!


Hos Alice med tjejorna!

Hej finaste läsare, nu ligger jag på golvet brevid Julia, Alice, Mikaela, Sofya, Astrid, Linna och Linnea. Vi kollar på film, Good luck chuck, rolig film. Den rekommenderas! Senare idag vid 17 ska jag till min fostersyrra, ska hem vid 23 ikväll. Jag bloggade inte i morse för att jag vaknade halv 8 och vi började halv 9 så jag var lite stressad. Men nu är det ju sommarlov så nu blire awesomeeeee uppdatering! Hoppas ni får ett grymt sommarlov för det ska jag ha, vi hörs sen. Puss!


Good night, sleep tight.

Precis duschat, ska vika in alla kläder i garderoben nu, fett hype till imorrn! Efter avslutningen imorrn ska jag på grillfest hos min syster, roligt. Ser ni föresten header och designen? Julia har fixat den :D Fin tycker jag. Vad tycker ni? Ska sova nu så jag hinner fixa mig imorrn, hoppas ni får en bra beautysömn, puss! 


(Btw, svara ärligt ↓) 


Ska ta en dusch, hörs sen, puss.


Jag ska...

...börja med 10 sanningar om mig själv/mitt liv per dag, nice va? :) 
Så här är dagens 10 sanningar om mig själv/mitt liv..

1. Jag är beroende av victoria's secret bodysplasher.
2. Jag blir lätt arg.
3. Jag faller inte för vilken kille som helst. 
4. Min favoritlåt är Paper loving av - Chris Martin.
5. Min sommar kommer bli fetaaaaaaa hypeeeeeee! 
6. Jag får 500 i månadspeng och slösar pengarna på en dag.. 
7. Jag är fett beroende av städa, typ varje dag.
8. Jag finns för dom som finns för mig.
9. Jag älskar att träna! 
10. Jag har ganska bra självförtroende, låter ingen trycka ner mig hursomhelst! 



HAHAH, något som alltid får mig att skratta.


Hos Linnea!

Yes, rubriken lyder. Är hemma hos Linnea nu, har varit i Vasa parken och letat efter Julia men hitta henne inte så hon och jag ska inte träffas idag, tyvärr. Linnea typ gråter för hon brände sitt knä på locktången, haha typiskt henne och jag äter Jelly Belly men snart ska hon och jag hem till mig och hämta mina nycklar och sen kanske stannar vi hos mig eller så går vi ut.
Vi hörs iallafall senare, puss!


The best feeling when everything is on the right way.

Godmorgon sötnosar! Vakna för exakt 40 minuter sen, ska ju ner på stan vid 10 så sitter och fixar mig nu, lite segt eftersom att jag börjar halv 12 men tror jag äter lunch på stan oxå, tror det blir sushiiiiiiiiiiiiiiiii :) 
Ikväll kommer det mycket uppdatering, jag lovar. Men hoppas ni får en bra dag förutom att vädret inte är så toppen, puss! ♥

~BILD UR ARKIV~

Skönhetstips!

Nu kommer en bra självförtroende text. En sak jag är ganska nöjd med hos mig själv, min hy. Jag har aldrig varit den typen som får mycket finnar och porer av smink. Jag har såklart lite små knotter ibland men så fort jag smörjer inte mig med en speciell kräm försvinner de nästan på direkten. Så jag tipsar krämen "Neutrogena", den finns och köpa typ överallt, apoteket, kicks, ica osv. Krämtuben är orange och vit, den doftar inget. Men det har nu kommit en ny likadan, som återfuktar hud och luktar grapefruit. Jag har båda två och rekommenderar dom verkligen! När jag tvättar bort sminket använder jag rengöringsgel från apoteket, oparfymerad, den doftar inget. Den innehåller provitamin B5 som tydligen är bra för huden, rekommenderar den också, finns att köpa på alla möjliga affärer! Jag är nöjd med produkterna och hoppas ni också testar dom om ni inte redan använder de.

Ska sova nu så vi hörs imorrn vid kanske 9 (?) Ska va ute redan vid 10 på stan med Alexandra för att köpa ett par vita shorts. Så sov gott sunhines, puss!! ♥

Svar på kommentar.

- Anonym om Dagens fråga - har ni testat på Remby? Isåfall vad tycker ni?:
Hej melina! Varför bloggar inte Thilda hon var super bra och det var en super uppdatering! Ta inte illa upp men hon var jätte bra! 
Kramar


Svar- Hej anonym! Till och börja med, varför är du anonym? Tror du jag skulle bli arg eller nått, isåfall så ska du veta att jag tar inte illa upp för min uppdatering har inte varit så bra för att jag har haft en rätt lång bloggpaus pga av saker men nu är jag ju tbaka igen och uppdateringen hittills har varit awesome tycker jag! Thilda bloggar inte för att hon har inte tid. Hennes teater lektioner tog för mycket tid. Puss! 



Dagen i text och bilder.

Hej alla fina läsare, kom nyss hem efter att visat Natalie till tuben eftersom att hon inte hittar här i Vasastan. Innan var vi på grönan och det var verkligen sjukt kul! Har verkligen saknat den skitungen. Vi va på grönan från 15-18 sen åkte vi till Sergels bio och köpte lite godis, kolla i affärer och jag köpte en ny plånbok - bild kommer upp. Sen stack jag och Natalie hem till mig och käkade och bara tog de lugnt, tog foton, dunka musik, en bild kommer upp sen. Innan jag träffa Natalie var jag med Ina och Sara på stan, vi gick verkligen igenom varje affär som finns på drottninggatan, jag svär. Helt sjukt, vi hitta inget som vi verkligen gillade till skolavslutningen, men jag har iallafall hittat vad jag ska ha på mig, så sjukt taggad till sommarlov :D  
Resten av min vecka ser ut såhär - Tisdag gå på stan med syster, gå till skolan (börjar halv 12) och sen träffa Julia. 
Onsdag skolavslutning, grillfest hos syster.
Torsdag träffa Natalie och Linnea, antagligen gå på grönan eller bio, beror på!                                                   Sen på kvällen sova hos Saga och Signe.
Fredag åka till Skåne med Saga, Signe och Sara. Är i Skåne tills Tisdag. 
Anyway, bjuder på två bilder nu (webshit). Ska hoppa in i duschen sen ta det lugnt, ha en fin sommarkväll. Puss! 


Älskar dig underbara moster


Plånboken jag köpte 





Dagens fråga - har ni testat på Remby? Isåfall vad tycker ni?

Är på grönan nu och hypear galet med underbara Natalie men vi tog en liten paus och sitter och äter glass. Iallafall, vad tycker ni? Själv har jag inte testat på Remby men har sett på när kompisar har gjort det. Remby värkar va lite som den gamla Picnik men typ ända skillnaden är att man kan söka direkt från Remby till Google men att man stannar kvar på Remby, dålig förklaring men ni som inte har gått in och testat, gör det för att förstå bättre. 


Svara gärna ↑ 
Puss!

Föresten, har ni sett den nya headern? Om inte, tryck f5!

Hej bebisar, ser att det fortfarande är ett antal som läser min blogg, och mer kommer det säkert bli hoppas jag! :) 
Har precis plattat håret och ska börja sminka mig sen drar jag mot glasshuset. Vad ska ni göra idag då sunhines? ♥
Iallafall svara gärna på frågan här under ↓


Puss!

Tog en paus från väldigt mycket men nu är jag på rätt spår igen.

Hej eller godmorgon alla fina, om det finns några bloggläsare kvar... Har inte hunnit kolla statistiken än. Idag börjar jag klockan 11.00 och slutar 11.30, ska bara käka glass med klassen och senare vid 15.15 idag ska jag träffa min moster för vi ska åka till grönan tillsammans, niceee! Har inte träffat skitungen på kanske ett halv år. Iallafall har ju haft bloggpaus i cirka en och en halv vecka, det har faktiskt varit ganska skönt. Anledningen till de var för att det var väldigt mycke i skolan nu på slutet och en kompis gick bort osv men veckorna har ändå varit rätt bra. I helgen har jag varit med fina klassen på klassresa på Boda borg och Skara sommarland. Vi sov på en klasskompis landställe i Bergsbo. Det var rätt nice faktiskt, ibland kom det tråkiga, röriga, knasiga och jobbiga stunder men för det mesta var det roligt. I bilen påväg till alla ställen vi skulle till satt jag, Ina, Sara och Linnea. Och Saras mamma som körde såklart, det var helt klart helt hypeat. 
Bjuder på bilder från helgen ↓






Och en bild från den fina minnesstunden för ängeln ↓




Nu sitter jag föresten och kollar på sommarlovsmorgon eller vad det heter och äter hemgjord smoothie, grymt gott! Efter vår korta skoldag tror jag jag följer med Ina och Sara ut på stan en stund eller så ska Linnea bjuda mig på en cheeseburgare om hon har pengar för det är hon skyldig mig! Haha! Men anyway, vi hörs innan jag åker till grönan. Ha en fin dag! Puss! ♥


RSS 2.0